Open sollicitatie

Ontdek jouw werkplek, volg het Traineeship

Slager Traineeship Staphorst werken en leren

Ontdek jouw werkplek, volg het Traineeship

Het is steeds lastiger om werk te vinden. Wat ga je exact doen als je aan de slag gaat. Hoe zijn je dagen gevuld? Slager Dienstverlening heeft veel ervaring met het plaatsen van personeel. Met deze kennis hebben we nu een traineeship opgezet. Zodat de kandidaat in 8 weken kan kennismaken met 4 werkplekken.

We starten met een kennismakingsgesprek, zodat we op zoek kunnen naar werkplekken waar je echt een vak kan ontdekken. Natuurlijk dagen wij jou ook uit om uit je ‘comfortzone’ te stappen. Zodat je echt de verschillen kan ervaren. Na iedere werkplek stellen we een adviesrapport op waarbij zowel jijzelf, de opdrachtgever als wij een advies geven en de plus- en minpunten op papier zetten. Zo kunnen we je begeleiden naar een werkplek waar jij past.

Ook kijken we naar banen met opleidingsmogelijkheden. In oktober organiseren we een informatie avond over het Traineeship, houdt onze website, facebook en instagram in de gaten. U kunt ons natuurlijk altijd bellen (0522-461884) voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Het traineeship:

  • 8 weken. min 4 werkplekken
  • Beroepskeuzetest
  • Professionele begeleiding
  • Adviesrapport na iedere werkplek