Open sollicitatie

Werken bij verschillende opdrachtgevers

Werken vacatures Staphorst

Werken bij verschillende opdrachtgevers

Sommige van onze medewerkers werken al meer dan 20 jaar op dezelfde plek. Anderen hebben al bij 20 verschillende opdrachtgevers gewerkt. Maar hoe zit dat nu precies?

Wanneer je bij Slager Dienstverlening binnenloopt bekijken we je cv en stellen we je in een kennismakingsgesprek diverse vragen. Zo kunnen we een goede profielschets van je maken waarmee we opdrachtgevers kunnen benaderen. Belangrijk is om je behaalde diploma’s en certificaten alvast te vermelden op je cv.

Sommige opdrachtgevers zoeken voor langere termijn een medewerker, maar andere vangen pieken op met onze medewerkers. Hierdoor kan het voorkomen dat je meerdere opdrachtgevers krijgt wanneer je bij ons aan de slag gaat. Maar zie dat als een voordeel; op iedere werkplek leer je wel iets van het vak, daarnaast leer je veel mensen kennen.

Indien er een wederzijdse klik is, krijg je bij Slager Dienstverlening een vast dienstverband. Zo ben jij verzekerd van werk en daar gaat het immers om!

Schrijf je direct in >