Open sollicitatie

Een vak leren en toch direct aan het werk zijn

Slager Dienstverlening werken leren

Een vak leren en toch direct aan het werk zijn

Heb jij geen specifieke vooropleiding gedaan tot bijvoorbeeld bouwplaats medewerker of metaal bewerker? Maar ben je bereid om het vak te leren? Wij hebben voor verschillende functies mogelijkheden om tijdens het werk het vak te leren. Eventuele diploma’s en certificaten kan je ook via Slager Dienstverlening behalen. Zo leer je het vak terwijl je direct aan de slag gaat.

Kom kennismaken en overtuig ons van jouw passie voor het vak. Wij maken een profielschets en zoeken hiermee een geschikte opdrachtgever die aansluit bij jouw doelen. Soms kan het zijn dat je eerst iets andere werkzaamheden gaat uitvoeren, maar al doende leert men. Samen werken we naar je doel toe, zodat jij kan doen wat je echt leuk vindt. Werk met plezier!

Zie jij tussen onze vacatures jouw baan staan? Voldoe je alleen nog niet aan alle functie-eisen? Bel ons voor een afspraak, 05222-461884