Open sollicitatie

Robin (20) werkt naast zijn studie bij Slager

Werken bij Slager Dienstverlening

Robin (20) werkt naast zijn studie bij Slager

Robin Lagerburg volgt de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Windesheim in Zwolle en doet een prémaster Business Administration aan de Universiteit Twente in Enschede. Naast deze opleidingen heeft Robin bijna iedere week tijd om aan het werk te gaan bij Slager Dienstverlening. Wij stelden hem een aantal vragen om te zien hoe het hem bevalt.

Wat zijn je werkzaamheden bij Slager Dienstverlening?
Robin: “Het werk dat ik voor Slager uitvoer varieert ontzettend. Op de grotere bouwplaatsen ben je veelal aan het opruimen, maar bij kleinere projecten zijn er ook andere werkzaamheden zoals sloopwerk. Dat vind ik dus erg leuk! Orderpicken in een magazijn heb ik ook regelmatig gedaan. Je verzamelt en verpakt bestellingen, vaak in een team met leeftijdsgenoten. Maar soms zijn er ook hele andere werkzaamheden… Onlangs hebben we een heel schoolgebouw voorzien van nieuwe kasten. Deze hebben we allemaal naar binnen verplaatst. Deze afwisseling maakt het werk juist zo leuk. Natuurlijk zijn het niet altijd de mooiste klussen, maar vaak werk je met collega’s van dezelfde leeftijd. Het is altijd gezellig!”

Zou je niet liever op één plek werken?
“Ik heb er bij Slager Dienstverlening bewust voor gekozen om afwisselend werk aan te gaan en niet voor één vaste werkgever. Bij iedere werkgever kan ik wel wat leren, ik heb zo de afgelopen tijd al veel ervaring opgedaan in de arbeidsmarkt.” zegt Robin. “Voor mijn opleiding is het belangrijk dat ik een brede algemene kennis heb en dat ik sociaal ben, met iedereen een praatje kan maken. Afwisselend werk draagt hier zeker aan bij.”

Werk je een vaste dag bij Slager Dienstverlening?
Robin: “Iedere week geef ik mijn beschikbaarheid door via de app. De meeste weken ben ik één dag beschikbaar, maar soms ook wel twee dagen. Marco en André plannen me dan in, ze hebben altijd wel een klus voor mij. Is het door mijn opleiding een week niet mogelijk om te werken is dat ook geen probleem. Dat maakt de samenwerking zo prettig!”

Wil jij net als Robin tijdens je opleiding aan de slag?
Bel ons voor een kennismaking 0522-461884 of bekijk onze actuele vacatures.