Open sollicitatie

Werken & leren bij Slager Dienstverlening

Werken-leren-slager-staphorst

Werken & leren bij Slager Dienstverlening

Ben je op zoek naar een baan met uitdaging? Geef je leerdoelen aan ons door en wij zoeken een geschikte werkplek bij je studie. Wij bieden diverse opleidingsmogelijkheden, van heftruckchauffeur tot het behalen van je rijbewijs E achter B. Zo blijf jij jezelf ontwikkelen.

Herbert – Code 95
Herbert heeft via Slager Dienstverlening zijn code 95 behaald. Zodat hij als vrachtwagenchauffeur aan het werk kan. Code95 is 5 jaar geldig. Naast het behalen van Code 95, bieden wij ook de mogelijkheid voor het behalen van het heftruckcertificaat, Rijbewijs E achter B en bijv. een hoogwerker certificaat.

Hans Mekelenkamp – Opleiding Mechatronica
Toen ik vier jaar geleden, na 11 jaar in het buitenland gewoond te hebben, terugkwam in Nederland wilde ik iets anders. Ik heb HBO-tuinbouw gestudeerd maar was uitgekeken op de mogelijkheden binnen Nederland. Ik klopte aan bij Slager Dienstverlening en samen hebben we de juiste opleiding en werkplek gevonden. Nu volg ik een 3-jarige opleiding Mechatronica aan het Deltion College en is mijn leerbedrijf bij Van Rijn Techniek in Genemuiden. Een kans waar ik blij mee ben, zo kan ik blijven werken met een diploma.

Volg een traineeship
Weet je nog niet exact in welke branche je wilt werken? Tijdens ons Traineeship werk je 8 weken op min. 4 verschillende plekken. Werkplekken waarbij we jou uitdagen het beste uit jezelf te halen en te ontdekken waar jij het beste uit jezelf kan halen. We bekijken ook de opleidingsmogelijkheden indien dit nodig is.

Wil je meer informatie over werken en leren?
Neem contact met ons op, bel 0522 46 1884 of mail info@slagerdienstverlening.nl