Open sollicitatie

Ben jij gestopt met je opleiding?

Werken en leren Slager Dienstverlening Staphorst

Ben jij gestopt met je opleiding?

Studeren in deze coronaperiode is natuurlijk niet makkelijk. Het kan voorkomen dat je een opleiding gestart bent die niet bij je past. Stoppen met je opleiding is dan vaak het gevolg.

Maar je hoeft niet stil te zitten, wij hebben voldoende vacatures. Zo kan je niet alleen een extraatje bijverdienen, maar je doet ook werkervaring op. Daarnaast kunnen wij een bijbaantje zoeken die aansluit bij de opleiding die je wilt gaan volgen. Wij hebben vrijwel in iedere sector een vacature.

Traineeship
Doe mee aan ons traineeship! We gaan in acht weken samen op zoek naar een geschikte werkplek voor jou. We starten met een kennismakingsgesprek, zodat we op zoek kunnen naar werkplekken waar je echt een vak kan ontdekken. Natuurlijk dagen wij jou ook uit om uit je ‘comfortzone’ te stappen. Zodat je echt de verschillen kan ervaren. Na iedere werkplek stellen we een adviesrapport op waarbij zowel jijzelf, de opdrachtgever als wij een advies geven en de plus- en minpunten op papier zetten. Zo kunnen we je begeleiden naar een werkplek waar jij past.

Werken en leren
Ook bieden wij mogelijkheden om een werk- leerplek te verzorgen. Samen zoeken we een bedrijf die aansluit bij jouw opleiding. Zo kan je direct aan het werk en volg je een opleiding naar keuze.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de werk- en/of opleidingsmogelijkheden van Slager Dienstverlening? Meld je direct aan via onze website, bel 0522 46 18 84 of mail info@slagerdienstverlening.nl