Open sollicitatie

Over ons

Ons doel is werk.

Wij zijn iedere dag op zoek naar gedreven medewerkers voor uitdagende functies bij onze opdrachtgevers. Die net als ons nuchter zijn en daadkrachtig. Gewoon doen wat je zegt! Ook wij doen wat we beloven en zorgen er voor dat jij met plezier werkt.

  • 100% baangarantie
  • Loopbaan begeleiding
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Werk in diverse sectoren
  • Traineeship

 

Onze Kernwaarden

kernwaarden-Nuchter

Nuchter

“Met beide benen op de grond staan” Werkgevers en werknemers weten precies wat door Slager Dienstverlening wordt aangeboden, geen onduidelijkheden. Werknemers krijgen elke 4 weken betaald volgens de juiste CAO-regels, zodat je krijgt wat je verdient!

kernwaarden-Respect

Respect

Rekening houden met elkaar is de normaalste zaak van de wereld. Normen en waarden worden door iedereen bij Slager Industriële Dienstverlening gedragen. Hierdoor bouwen we aan een lange termijn relatie met onze werknemers en opdrachtgevers.

kernwaarden-Betrokken

Betrokken

“Samen sta je sterker” Slager Dienstverlening is betrokken bij haar medewerkers. Van begeleiding op de werkvloer tot loopbaanbegeleiding. Wij zorgen ervoor dat iedereen met plezier werkt. Daarnaast zijn we betrokken bij sport en evenementen in onze samenleving.

kernwaarden-Daadkracht

Daadkracht

“Gewoon doen wat je zegt” Voor Slager Dienstverlening geldt afspraak = afspraak! Bedrijven kiezen bewust voor onze gemotiveerde medewerkers. Iets waar jij als werknemer ook trots op mag zijn; Iedere dag ben jij één van de aanpakkers en doorzetters!

We hebben werk in diverse sectoren

Samen werken we aan jouw toekomst

Slager Dienstverlening is de partner als het om werk gaat. Al jarenlang faciliteren we werknemers naar een werkplek die bij hen past. Want iedereen wil met plezier werken, daarnaast bieden we kansen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Ben je bereid een vak te leren? Wij begeleiden je en ook wanneer je al aan het werk bent, blijven we je uitdagen het uiterste uit jezelf te halen. Zo is het mogelijk je vca-diploma’s te behalen, maar ook je heftruckcertificaat.

Actuele vacatures