Werken bij Slager Dienstverlening

Slager Dienstverlening is op zoek naar jou! Wij houden ons dagelijks bezig met het uitzenden en detacheren van personeel. Opdrachtgevers zijn op zoek naar de juiste werknemer. Slager Dienstverlening zorgt voor de juiste match. Wij blijven ons ontwikkelen en professionaliseren, ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Intercedent

16 – 24 uur per week | Staphorst

Als Intercedent  zorg je ervoor dat onze vacatures op alle online kanalen goed staan vermeld. Daarnaast ben je bezig om het recruitment-traject te optimaliseren. Je analyseert de wervingskanalen en stelt indien nodig een strategisch plan op.

Naast deze werkzaamheden ben je net als al onze medewerkers op kantoor een aanspreekpunt voor onze werknemers. Je voert sollicitatiegesprekken, bezoekt werknemers op de werkvloer en onderhoud onze relaties.

Binnen je functie heb je veel vrijheid, we bespreken wekelijks onze taken in een teamoverleg. We hebben korte lijnen en zijn echt een no-nonsense bedrijf. Wij bieden een uitdagende functie met een marktconform salaris. Daarnaast bieden wij opleidingsmogelijkheden die aansluiten bij deze functie.

Ben jij de Intercedent die wij zoeken?

Verras ons met jouw sollicitatie. Stuur je sollicitatie naar j.de.lange@slagerdienstverlening.nl Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel Jannes 0522 4618 84